Хто замовив Олега Михайлика?

Рівно півроку тому 22 вересня було скоєно напад на політика, громадянського діяча, активіста і яскравого представника партії “Сила людей” Олега Михайлика. Протистояння корупційним схемам місцевої влади на чолі з мером Одеси Трухановим; боротьба з незаконними забудовами, проти знищення історичної спадщини Одеси; участь у розвитку демократичних процесів, підвищення політичної грамотності серед активістів – неповний перелік діяльності Олега. Його голос звучав голосно по всій Україні і мав вагу!

Політик став лідером громадської думки. Такі люди незручні для корупціонерів та афілійованім з ними структурам. Замість діалогу з громадянським суспільством, криміналітет при владі дотримується тактики фізичного насильства. Цинічно і нахабно! Пережити клінічну смерть, вистояти в боротьбі за життя і продовжувати розпочату справу-приклад стійкості, мужності і бегранічной сили волі.

Протистояння системи в розкритті злочину викликає питання у суспільства. Що ховається за бездіяльністю, саботажем і імітацією розслідування? Про що мовчить влада? СУСПІЛЬСТВО ЧЕКАЄ НА ВІДПОВІДЬ !!!